Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 14:45

[info]dienasgramata:

"Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvalde (RGPP) izteikusi piezīmi Ceļu policistam, kurš pirms diviem mēnešiem par it kā izdarītu ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu sodīja Saeimas deputāti Lindu Mūrnieci (JL).

Mūrniece aģentūrai LETA apliecināja, ka pirms kāda laika Ceļu policija noformēja viņai administratīvā pārkāpuma protokolu par it kā izdarītu ceļu satiksmes noteikuma neievērošanu.

Pēc deputātes vārdiem, Ceļu policists uzskatījis, ka Mūrniece Mūkusalas ielā pie lielveikala "Maxima" veikusi nepareizu pagriezienu.

Mūrniece, nepiekrītot policista lēmumam, protokolā paskaidrojusi savu viedokli un ierakstījusi, ka tam nepiekrīt. Viņa arī protokolā uzrakstījusi, ka ir Saeimas deputāte.

"Pēc nedēļas man policijas atsūtīja atbildi, ka atcelts piemērotais sods," atzina Mūrniece un piebilda, ka, ja policija būtu atstājusi spēkā piespriesto sodu, viņa to apstrīdētu likumā noteiktajā kārtībā.

Mūrniece arī norādīja, ka, ja sods Ceļu policistam ir piemērots, tad noteikti ir konstatēts pārkāpums viņa paša rīcībā, piebilstot, ka, "visticamāk, ne jau dēļ viena pārkāpuma viņam tika izteikta piezīme. Iespējams, pārkāpumi bija sakrājušies", sacīja Mūrniece."
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata