Nepabeigtā dienasgrāmata


24. Maijs 2006

(bez virsraksta) @ 12:01

No 2004.gada 1.maija spēkā esošā Alkoholisko dzērienu aprites likuma 6.panta 7.daļa paredz, ka skaidras naudas norēķiniem par alkoholiskajiem dzērieniem jāizmanto tikai tādi kases aparāti un kases sistēmas, kuras nodrošina preces nosaukuma izdruku kases čekos un alkoholisko dzērienu pārdošanas reģistrāciju kases aparāta vai kases sistēmas atsevišķā departamentā.

Šīs Alkoholisko dzērienu aprites likuma prasības izpildāmas, lai par veikto darījumu būtu skaidrs priekšstats gan pircējam, gan darījums tiktu precīzi atspoguļots kases aparāta kontrollentē un fiskālās atmiņas blokā. Tā iespējams veikt darījumu uzskaiti un pilnvērtīgu alkoholisko dzērienu aprites kārtības ievērošanas uzraudzību un kontroli, norādīja VID pārstāve.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 24. Maijs 2006 - 12:04
(Link)
pilnvērtīga alkoholisko dzērienu aprite
[User Picture Icon]
From:[info]heartstripper
Date: 24. Maijs 2006 - 12:04
(Link)
Varēja arī personas kodu..
[User Picture Icon]
From:[info]siltavieta
Date: 24. Maijs 2006 - 13:09
(Link)
nu ja, savādāk nevar saprast. man taču tā vienreiz bija, gāju pirkt matu laku, atnāku mājās, paskatos - balzāms kas balzāms
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 24. Maijs 2006 - 14:09
(Link)
labi, ka es vismaz vīnus brūvēju pats
From:[info]sabela
Date: 24. Maijs 2006 - 16:47
(Link)
draudzīgi piebilstu, ka VID skaidro, ka nepieciešams norādīt nevis brendijs bonaparte vai brendijs, bet gan tikai Bonaparte.
arī tas lai:
«lai par veikto darījumu nodrošinātu [..] iespēju kompetentajām institūcijām veikt pilnvērtīgu normatīvajos aktos noteiktās alkoholisko dzērienu aprites kārtības ievērošanas uzraudzību un kontroli.» (C) VID komunikāciju nodaļa

Nepabeigtā dienasgrāmata