Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 15:05

[info]dienasgramata:

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas deputāti šodien sanāksmē pauda satraukumu par bērnu atkarību no datoriem un interneta.

Uzklausot īpašu uzdevumu ministres elektroniskās pārvaldes lietās Inas Gudeles viedokli, ka datori būtu jāievieš jau no bērnudārza vecuma, deputāte Ausma Kantāne (JL) atzina, ka viņa baidās datoru ieviest jau tik agrā vecumā. Viņa norādīja, ka dators bērniem atņem fantāziju, iztēli un emocionalitāti.

Deputātes bažām piekrita arī komisijas vadītājs Jānis Strazdiņš (ZZS), norādot, ka Rīgā tas jau ir noticis interneta kafejnīcās. "Daudz ļaunuma no turienes nāk ārā," sacīja deputāts.

Savukārt Gudele uzskata, ka problēmu varētu risināt, mācot bērniem, kā izmantot internetu. Pēc viņas domām, problēmas nevarēs atrisināt tikai ar aizliegumu palīdzību. "Nebūs jau tā, ka noliks datoru, lai bērns sēž un miers mājās," sacīja ministre.

Komisijas pārstāve Ingūna Rībena (JL) pauda viedokli, ka "tas, kas ienāk mūsu datoros, tas ir mūsu sabiedrības globalizētās Eiropas un pat pasaules jautājums".
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata