Nepabeigtā dienasgrāmata


9. Februāris 2004

(bez virsraksta) @ 12:16

Mūzika: nas - stillmatic

repu klausīties labāk ir ārzemju valodā, kuru nesaproti, lai nedzirdētu tos dumos tekstus...

upd. ierakstīju un tikai tad izlasīju:

"Starptautiskā teroristu organizācija «Al Qaeda» ir ierakstījusi savu pirmo videoklipu, kas ir repa stilā, pirmdien ziņoja arābu laikraksts «Ash-Sharq al-Awsat».

Klipu «Netīrie neticīgie» ir izlaidusi mediju kompānija «As-Sihab», kuru musulmaņu jauniešu grupa izveidojusi Lielbritānijā. Tā teksts ir sastādīts no vārdiem, kas paņemti no dažādām Osamas bin Ladena runām.

Bārdains «terora šeihs» maskā, kurš vienā rokā tur Korānu un otrā — automātu, dziedot draud ar elli ASV, Lielbritānijas un Pakistānas vadītājiem, cildina «Al Qaeda» vadītāju Osamu bin Ladenu kā «spožu zvaigzni debesjumā» un aicina uz džihādu (svēto karu). Dziesmas fons ir 2001. gada 11. septembra notikumi Ņujorkā, kurus pavada smiekli.

Laikraksts informē, ka šis klips ir ļoti populārs musulmaņu jauniešu vidū Londonā un citās Lielbritānijas pilsētās. «Ash-Sharq al-Awsat» uzskata, ka «Al Qaeda» ar šo klipu mēģina piesaistīt jauniešus."


starp citu, kur var dabūt to mūsu krievu klipu ar "Ruki proč ot russkih škol" pinkfloidu meldiņā?
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]macrome
Date: 12. Februāris 2004 - 15:26
(Link)
cik jaudiigi!! (triisas paar mugurkaulu;
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 13. Februāris 2004 - 00:35
(Link)
jā, man šķiet, ka rogeram watersam arī patiks, neskatoties uz to, ko saka pink floyd management ltd. pārstāvis skandināvijā plombergs...

Nepabeigtā dienasgrāmata