skraji ceptas šampinjonu sievišķīgās pusītes ar bruņņieciskajiem ziedkāposta gabaliņiem padevīgi biezā olīveļļā, sauja ceptu karija rīsu un trīs vai četri miltaini kartupeļi apsviesti atpakaļ no pannas katliņā uz brīdi pasautēties čilli un ķimeņu peldē, tikai nezinu, kā lai to visu nosauc
(bez virsraksta) @ 11:42
dienasgramata:
skraji ceptas šampinjonu sievišķīgās pusītes ar bruņņieciskajiem ziedkāposta gabaliņiem padevīgi biezā olīveļļā, sauja ceptu karija rīsu un trīs vai četri miltaini kartupeļi apsviesti atpakaļ no pannas katliņā uz brīdi pasautēties čilli un ķimeņu peldē, tikai nezinu, kā lai to visu nosauc
skraji ceptas šampinjonu sievišķīgās pusītes ar bruņņieciskajiem ziedkāposta gabaliņiem padevīgi biezā olīveļļā, sauja ceptu karija rīsu un trīs vai četri miltaini kartupeļi apsviesti atpakaļ no pannas katliņā uz brīdi pasautēties čilli un ķimeņu peldē, tikai nezinu, kā lai to visu nosauc