Nepabeigtā dienasgrāmata


4. Aprīlis 2006

(bez virsraksta) @ 18:30

rīvēti burkāni, sacepti ķimenēs ar melno sāli (काला नमक-kala namak)un maltu kardamonu, tiem pievienoti rīsi, kas uzkarsēti eļļā un vārīti ar sarkanajām pupiņām, pievienojot tomātu, paprikas un sīpolu maisījumu, dekorēti ar brūni saceptiem šampinjoniem, pirms ēšanas pievieno balto piena tauku produktu ar nosaukumu skābais krējums pēc garšas
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:40
(Link)
es par tiem rīsiem, kas sakarsēti eļļā - vai viņi pēc tam ir maz uzvārāmi? es par to brīnos.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:42
(Link)
es arī ilgi neticēju, bet daudzās receptēs tas tiek ieteikts. zini, viņi tik vai tā uzvārās, un ir tādi nu labāki pēc tam
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:43
(Link)
es vienreiz nopirku tādus putraimus ne putraimus, klimpas ne klimpas, kur svešā valodā bija rakstīts, ka jāsakarsē eļļā un pēc tam jāvārā. nenoticēju.
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:43
(Link)
pēc tam, tu saki? pēc tam, kad apēd?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:46
(Link)
tu esi kļuvusi jauna un kaislīga?
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:49
(Link)
es vislaik tāda esmu bijusi
esmu
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:48
(Link)
Es arī neticēju, iekams [info]ledusledus nenodemonstrēja dzīvē (recepte gan atstāsta formā nāca no [info]smejmoon). Rīsus apcep eļļā ar labi daudz karija, pēc tam ber katliņā un kādus 1,5cm ūdens pa virsu lai būtu. Uz lēnas uguns _nemaisot_ vāra, kamēr ūdens izvārījies līdz dibenam, bet rīsi mīksti.
[User Picture Icon]
From:[info]le_minga
Date: 4. Aprīlis 2006 - 19:09
(Link)
uudeni aukstu vai verdoshu /jo riisi ta uzkarseeti/?
un kuri riisi labaak? /mumsmaajaas cienjaa basmati/
Izklausaas gardi...
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: 4. Aprīlis 2006 - 19:13
(Link)
Manuprāt, lējām aukstu, un nebija ne vainas. Rīsi bija parastie, no vārāmās paciņas izbērtie. Domājams, basmati varētu būt vēl labāk.
[User Picture Icon]
From:[info]le_minga
Date: 4. Aprīlis 2006 - 19:21
(Link)
tencinu...
buus noteikti jaapameegjina :)
[User Picture Icon]
From:[info]kakjux
Date: 5. Aprīlis 2006 - 12:50
(Link)
man vislabāk garšo, kad rīsus BEZ eļļas apcep, nepārtraukti maisot & tad uzlej verdošu ūdeni & ļauj uzbriest.
[User Picture Icon]
From:[info]jukums_trakums
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:52
(Link)
apklusti!
[User Picture Icon]
From:[info]beafheart
Date: 4. Aprīlis 2006 - 19:12
(Link)
necep!
[User Picture Icon]
From:[info]zum
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:56
(Link)
Ščas, kā aizbraukšu mājās, kā izcepšu rīsus, kā piegāzīšu klā† pupiņas. Tas tomātu, piparu, sīpolu maisījums ar'jāvāra? Ak dies, mani laikam nolinčos :)
From:[info]busha
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:58
(Link)
tuliit nogjiibshu no bada kaads peekshnji paarnjema!Ljooti kaardinoshi!:)
From:[info]makmerfijs
Date: 4. Aprīlis 2006 - 18:59

11.bauslis

(Link)
Tev nebūs par ēdienu postot laikā, kad [info]makmerfijs ir pamatīgi aizķēries darbā.
[User Picture Icon]
From:[info]kemune
Date: 4. Aprīlis 2006 - 20:58
(Link)
vajag izlekt, ja
[User Picture Icon]
From:[info]kemune
Date: 4. Aprīlis 2006 - 20:59
(Link)
poh, man šovakar pelmeņi
[User Picture Icon]
From:[info]kemune
Date: 4. Aprīlis 2006 - 21:34
(Link)
tad vismaz būtu pateicis, kāda mūzika jāklausās
[User Picture Icon]
From:[info]romija
Date: 4. Aprīlis 2006 - 22:37
(Link)
Atradu visvienkāršāko receptīti Tev rītvakaram :)
1/3 vidēja kāposta
2-3 daiviņas black cardamon sēklu
1/3 tjk chilli powd., chilli pikle vai pav baji masala vai garam masala vai nagara
1/2 tjk sāls
2 gk gi
Uzkarsē gi, apcep sēklas, pievieno specijas un sāli , visu samaisa , pievieno kāpostus un cep uz lielas uguns 1-2 minutes
Ēd kamēr beidzas :)

Nepabeigtā dienasgrāmata