Nepabeigtā dienasgrāmata


1. Februāris 2004

(bez virsraksta) @ 10:26

Mūzika: r.e.m. unpludged

mani nemitīgi mulsina tas, cik ļoti es atšķiros no citiem cilvēkiem, kuri kaut kādā veidā prot iekārtot dzīvi, pasauli, to, kas viņiem patīk, kas nepatīk, nākotni un aizspriedumus... man tā visa nav, man nav aizspriedumu, man patīk viss, es neko nezinu par nākotni un pasauli sev apkārt, es klausos blondie un johnny cash, un pink floyd un black lung, un the who un aleksandru rozenbaumu un herbie hancock, un klaus schulze un deine lakaien, un the haffler trio un muslimgauze, un godspeed you black emperor un holger czukay, un ramadance un prāta vētru, un kasparu dimiteru un raimondu tigulu, un oroboro un the smiths, un the doors un led zeppelin, un diamandu galasu un kasandru vilsoni, un the blind boys oif alabama un džo dasēnu, un the peaches un miss kittin, un glenu guldu un ibrahimu ferēru, un john zorn un gustavu māleru, un braienu īno un filipu glāsu, un loriju andersoni un lū rīdu, un nilsu peteru molvēru un nanu vaskonselosu, un hariju pārču un gevinu braiersu, un dmitriju šostakoviču un deividu pārsonu, un janu garbareku un svetlanu surganovu, un rihardu vāgneru un arvo pērtu, un the prodigy un mum, un astoru pjacollu un mailzu deivisu, un iron maiden un rahmadu krišnanu, un jai uttal un al groomer khan, un fischerspooner un dead can dance, un frenku zappu un borisu grebenščikovu vēl daudz ko citu, bet visbiežāk es neklausos neko, jo nevaru izšķirties, ko īsti klausīties, kā tajā anekdotē par meiteni, kurai jautā, meitenīt, ko jūs dzersiet - šņabi vai spirtu, un viņa atbild - oj, es pat nezinu, viss ir tik garšīgs, tik garšīgs! man patīk cd čeindžeri ar lielu skaitu disku un random choice iespēju. it īpaši svētdienas rītos. lai gan es nedzeru. jau sen, jau divus mēnešus nedzeru. lai gan varētu.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]elina
Date: 1. Februāris 2004 - 22:43
(Link)
reizēm man ir tā pati problēma.
esam pārlieku mūzikas izlutināti.
viss ir pieejams.
[User Picture Icon]
From:[info]kemune
Date: 2. Februāris 2004 - 10:13
(Link)
es gavilēju, lasot šo sarakstu
ne tikai par tiem, ko es pats klausos
bet par to, ka tavā sarakstā ir arī tādi, ko es vēlētos klausīties
From:[info]asiize
Date: 2. Februāris 2004 - 10:30

tas varbūt nav par to pašu, bet

(Link)
aizdomājos k-kad par bērnu audzināšanu arī līdzīgi varbūt nē lasot un klausoties visas tās superģimeņu intervijas un tur tie jautājumi un atbildes kādā garā jūs audzināt savus bērnus kādas vērtības ieaudzināt un kāds jums plāns attiecībā uz viņiem un sapratu ka man laikam noteikti vispirms būs bērni un tikai tad tas plāns es vienk nesaprotu kā var būt tāda koncepcija jau iepriekš kā var uz sīkā smaidu vai raudāšanu nereaģēt impulsīvi bet tā kā iepriekš ar vīru sarunāts pēc plāna ka bērnu audzinām kosmopolītiskā garā vai arī tīri latviskā.
un varbūt tāpēc man vēl/jau nav bērnu.
[User Picture Icon]
From:[info]smejmoon
Date: 2. Februāris 2004 - 18:55

Re: tas varbūt nav par to pašu, bet

(Link)
vispirms bērni un tad audzināt :) Ļoti pareizi ..
[User Picture Icon]
From:[info]portiz
Date: 3. Februāris 2004 - 00:14
(Link)
hmm.viena dienā es klausos x, otra diena saku - fuj,man x nepatik.jo tajā brīdī tiešām nepatīk.bet parīt varbūt atkal es uzlikšu un patiks.
taču ir muļķīgi sev ko noliegt.var būt ir tādi cilvēki,kas tā pieņem lēmumu un stingri raugās pēc izpildes.un varbūt viņiem tā ērtāk dzīvot.
un nākotne - diena mainās pa stundām un minūtēm.muļķīgi būtu ko plānot nākotnē.jo tas nenotiks.iespējams.
bet varbūt ir brīnišķīgi dzīvot ar sajūtu par iespējamību ieplānotajam.varbūt tā ir kāda cilvēka harmonija ar sevi.
mēs katrs esam citādāks.
From:[info]teeja
Date: 3. Februāris 2004 - 23:45
(Link)
tu esi idiots (nejaukt ar parasto, vulgaris)

es arī piem. gribētu, bet smīns sāpīgi durās vaigos un sazāģē pasauli nebaudāmās vienībās.

Nepabeigtā dienasgrāmata