Nepabeigtā dienasgrāmata


7. Marts 2006

(bez virsraksta) @ 14:21

"Blondīnes dabā parādījās vēl ledus laikmetā - apmēram pirms 11 tūkstošiem gadu - un ātri vien iekarojušas savu cilšu vīriešu sirdis. Pēc antropologu teiktā, gaišmatainu sieviešu parādīšanās saistās ar barības resursu trūkumu, bet pirms šīs ģenētiskās mutācijas cilvēki bijuši pārsvarā tumšmataini un ar tumšām acīm. Zinātnieki stāsta, ka straujā blondīņu izplatība pasaulē notikusi sakarā ar mūsu senču klejojošo dzīvesveidu. Barības meklējumos ciltis no Āfrikas pārvietojās tuvāk Eiropai, kur apmēram 35 līdz 40 gadu tūkstošu laikā gēnu mutācijas rezultātā radušās blondīnes. Savukārt, ja senatnē cilvēki paliktu Āfrikā, brunešu pārtapšana par blondīnēm ilgtu 850 gadu tūkstošus. Agrākos laikos vīriešu mirstības līmenis bija visai augsts, un sieviešu skaits sabiedrībā vairākas reizes pārsniedza vīriešu īpatsvaru. Tai pašā laikā blondīnes, kuras bija seksuāli pievilcīgākas, varēja pašas sev izvēlēties pretējā dzimuma pārstāvi, tāpēc arī pasaulē izplatījās gaiša matu krāsa. Savukārt kāds kanādiešu antropologs prognozē, ka dabīgas blondīnes, visticamāk, apmēram pēc 200 gadiem izzudīs, bet pēdējā dabīgā blondīne varētu piedzimt Somijā 2202.gadā."

(c) Leta
 

Comments

 
From:[info]dzeina
Date: 7. Marts 2006 - 14:20
(Link)
Lai cik tas nebūtu aizvainojoši tumšmatēm, bet tiešām — pa ielu pretī nākošie puiši vairāk pūlas iepazīties ar blondīnēm. Vēl aizskarošāk tumšmatēm noteikti ir tas, ka blondīnēm ir lielākas izredzes darba meklējumos.

Piemēram, Krievijas darbā iekārtošanas psihologi apliecina, ka mūsdienu krievu biznesmeņi uzskata, ka blonda sekretāre apliecina biroja eiropeisko stilu. Angļu psiholoģe Šeila Zajaka, veicot pētījumus 600 valsts supermārketos, ir noskaidrojusi, ka blondām kasierēm ir vairāk darba. 23% pircēju bez minstināšanās dodas pie kasēm, kur strādā blondīnes, pat ja pie tumšmates kases izkārtojusies īsāka rinda.

Kā tad tā?

Atbilde uz šīm dīvainajām parādībām meklējama vīriešu uzskatos, ka blondīnēm ir maigāks raksturs. Arī kurvīti, pēc vīriešu domām, blondīne iedos daudz maigākā formā.

From:[info]diana
Date: 7. Marts 2006 - 14:21
(Link)
tāda dzīvnieku suga - blondīnes
From:[info]mazamija
Date: 7. Marts 2006 - 14:54
(Link)
ē,vai Diana būtu atgriezusies?:)
From:[info]diana
Date: 7. Marts 2006 - 14:57
(Link)
un daudz, daudz tievāka!!!
From:[info]mazamija
Date: 7. Marts 2006 - 14:58
(Link)
Vai redzama vēl esi?:)
[User Picture Icon]
From:[info]krii
Date: 7. Marts 2006 - 14:49
(Link)
Ai, bet ir taču pasaulē arī vīrieši, kuri mirdzošām acīm jautā: "Tu taču esi dabīga tumšmate, ja? Cik jauki!" Nē, protams, tas ir tikai likumsakarīgi, ka es sastopu tieši tādus, nevis blondīņmīļus, bet man ir radies subjektīvs priekšstats, ka būt tumšmatei ir labāk. Lai vai ko tie arheologi un antropologi izpētītu.
[User Picture Icon]
From:[info]annuska
Date: 7. Marts 2006 - 16:47
(Link)
es esmu dabīga tumšmate, bet jau gadu gandrīz blonda, un zini, pārsteidzoši palielinājās iepazīties gribētāju skaits:D taču tie ir svešinieki. Tie, kas man patīk, pēc blonduma pārāk netiecas.

Nepabeigtā dienasgrāmata