Nepabeigtā dienasgrāmata


3. Marts 2006

(bez virsraksta) @ 15:17

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: 3. Marts 2006 - 15:11
(Link)
Ir jau tik traki? :)
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 3. Marts 2006 - 15:11
(Link)
From:[info]dzeina
Date: 3. Marts 2006 - 15:11
(Link)
Cik kg noturēt ir veselīgi?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 15:12
(Link)
pus litru
[User Picture Icon]
From:[info]siltavieta
Date: 3. Marts 2006 - 15:13
(Link)
:)
[User Picture Icon]
From:[info]dzha
Date: 3. Marts 2006 - 15:13
(Link)
:)) ietureet veseliigu svaru.
[User Picture Icon]
From:[info]dzha
Date: 3. Marts 2006 - 15:27
(Link)
ietureshu ka es beidzot pusdienas!
svaru - gan jau kau kaa veelaak :)
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 15:41
(Link)
kotletītes
(piedod, galīgi ne par tēmu, vienkārši sagribējās kotletītes ar kartupeļu biezputru, tā pavisam latviski sen nav ēsts)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 15:47
(Link)
un balto mērcīti!
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 15:50
(Link)
vakar braucu garām bērnības vietām, atcerējos Diētisko ēdnīcu Jelgavas nomalē, kur vienmēr gājām ar mammu pēc bērnu poliklīnikas apmeklējuma un ēdām diētisko šniceli, apbārstītu ar rīvmaizi
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 15:52
(Link)
ar balto.
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 15:53
(Link)
vai gaišbrūno, ar kotletīšu melnumiņiem iekšā.
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 3. Marts 2006 - 15:54
(Link)
ar tiem melnumiņiem ņamm
un kaut kādu salāta galu, kāpostus vai
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 16:00
(Link)
nu, varētu būt skābētie kāpostiņi, sagriezti ar sīpoliņiem un krējumiņu.
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 3. Marts 2006 - 16:02
(Link)
skābētie, jā, man bez krējuma :)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 15:55
(Link)
o jā, to es apguvu no garšīgi un veselīgi ēdieni - kā pagatavot balto un kā - brūno mērcīti, nedaudz piededzinot tos miltus. nezinu, kā lai šodien pielieto šīs fundamentālās zināšanas
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 16:01
(Link)
tas ir kā - kā lai pielieto!? jātaisa kulinārijas reminescenšu vakars:)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 16:04
(Link)
un vēl bija sarkanā miltu mērce! ar tomātu pastu
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 16:18
(Link)
O! Jā. Apcep apmēram 1,5 cm garos gabaliņos sagrieztus cīsiņus ar sīpoliem. Pagatvo sarkano krējuma-miltu mērci. Pasniedz (atkal!) ar kartupeļu biezputru. Klāt dzer pienu.
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 16:19
(Link)
cepšanas procesā no tieši no pannas noēd daļu cīsiņu.
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 16:21
(Link)
Un vēl ar sarkano mērci pasniedz ēdnīcas šniceli (nu, tajā ēdnīcā pie benzīntanka bija īpaši garšīgi), bet ēdnīcas šniceles recepte, es baidos, ir grimusi aizmirstībā.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 19:12
(Link)
es pēc tam ilgi nevarēju saprast, kāpēc Austrijā par šniceli sauc to, kas izskatās pēc karbonādes, bet pie mums par šniceli sauca garenu kotleti
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 19:13
(Link)
un jā, man tās ēdnīcas šniceles vienmēr garšoja labāk par kotletēm, es domāju, tas dēļ tās rīvmaizes
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 19:15
(Link)
es neatceros, no kurienes tas man, bet bērnībā man patika cept kāpostus - sagriezt strēmelēs un cept eļļā ar sāli, kamēr daļa kāpostu kļūst apdegusi melna, tad ēst ar biezu krējumu... šaubos, ka kaut kas tāds ir bijis rakstīts kulinārijas grāmatās
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 19:34
(Link)
tais senajos laikos, kad domāja, ka eļļa ir diētisks produkts, mēs ar draudzeni Daci Vecāķos gatavojām diētiskās vakariņas: apmēram puspudelē eļļas cep sīki sagrieztus kāpostus, sarīvētus burkānus, sīpolus, beigās pērlej ar olu:) un piedzer puspudeli šņabja.
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 15:45
(Link)
un vispār tu varētu vienreiz uzaicināt uz pudienām va vakariņām, pagatavot kādu no sevis aprakstītajiem ēdieniem. protams, tā kā es esmu samērā garlaicīga persona, jāpieaicina vēl kāds viens cilvēks, tāds, kurš visu laiku runā.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 15:56
(Link)
man pagaidām virtuvē ir trīs dažādi trauciņi, divas dakšas un viena karote
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 3. Marts 2006 - 16:00
(Link)
nu re, tieši komplekts 3 cilvēkiem!
From:[info]zuzanna
Date: 3. Marts 2006 - 15:15
(Link)
saturēt
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 3. Marts 2006 - 15:26
(Link)
Atrast svara zaudēšanas veidus līdzās alkoholam un narkotikām
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 3. Marts 2006 - 15:43
(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 3. Marts 2006 - 15:48
(Link)
Miera dakteri!
[User Picture Icon]
From:[info]nrk
Date: 3. Marts 2006 - 15:51
(Link)
un 45 vajadzīgi
From:[info]fedrs
Date: 3. Marts 2006 - 16:05
(Link)
Uz mazāku daudzumu viņu svari nereaģē.
[User Picture Icon]
From:[info]prtg
Date: 3. Marts 2006 - 18:27
(Link)
"un spēt to arī noturēt"

Nepabeigtā dienasgrāmata