Nepabeigtā dienasgrāmata


26. Janvāris 2004

(bez virsraksta) @ 23:32

Tas Mazurs no džezamūzikaspusstundas ir vienkārši ģeniāls! Ar saviem vibrafonistiem un kvintetiem. Iesaku paklausīties pauzēs starp skaņdarbiem - 103.7 FM vēl tikai līdz pusnaktij!
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 26. Janvāris 2004 - 23:41
(Link)
"Džeza mūziku iespējams sagrupēt trīs kategorijās. Augšā atrodas džeza zvaigznes, tādas kā Lūiss Ārmstrongs, Djuks Elingtons, Mails Deiviss. Apakšā ir neskaitāmas viduvējības. Bet vidējo kategoriju veido teicami profesionāļi, kas, lai arī nepieder džeza elitei, ir tas kodols, bez kura nav iedomājama... utt."
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 27. Janvāris 2004 - 12:20

Re:

(Link)
Jā, Berelis, rakstot par savu vecoļaužu simfonisko orķestri, būs nopietni inspirējies :)
[User Picture Icon]
From:[info]aktrise
Date: 26. Janvāris 2004 - 23:57
(Link)
oo jā :)
From:[info]crack
Date: 27. Janvāris 2004 - 15:31
(Link)
mja.. 103.7 sanaak latvijas radio klasika? ja taa.. tad taa ir mana pedejaa laika feivouriit radio stacija. nekad nebutu domaji, ka atkal ar taadu baudu klausishos taadu muuziku.. un tieshi radio piedod tam visam iipashu garsju.
[User Picture Icon]
From:[info]anarhomo
Date: 30. Janvāris 2004 - 03:10
(Link)
mazūrs nav viens!

ir vēl pāris citu lielisku klasiskā formāta tipāžu par ko fanot. manējam mīļākajam ir arī lielis vārds. albīna! muzikoloģe/mūzikas vēsturniece albin. avēlos pirmdienas vakaros, latvijas radio 1, programmas nosaukumu īsti neturu galvaa, bet uz to šņiti kaa "klasiskās mūzikas pasaulē" vai "kopā ar klasisko mūziku".

albīna ir briljanta. balss tembrs, intonācijas, vecās skolas šarms, inteliģence un sviests. šķiet, vasaraa vinjai bija piecpacminīgs stāsts par haidna bērēm. par svinīgo bēru gājienu cauri divām valstīm, par baznīzvanīcu dimdām katra pilsētā, kurai haidns cauri vests, un kā galu galā galapieturas gālā vakarā, noņemot zārkam vāku, izrādījies ka cienījamais nelaiķis ir bez galvas. tam visam beigās, protams, seko oļģerta grāvīša paaudzei raxturīgā noslēgumfrāze "...lai runā pati mūzika".

klausos ar lielu labpatiku. kaut kas tai visaa ir ļoti anglisks. kaut kas no bbc world vecajām manierēm. un tas karātavhumors. un tas priex un entuziasms, kā šī kundze stāstīja par vāciešu neveiksmēm ar haidnu...

Nepabeigtā dienasgrāmata