Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 17:44

[info]dienasgramata:

"Nedēļas nogalē no viesnīcas "Rīga" kādam Izraēlas pilsonim pazuduši 2500 ASV dolāri (1458 lati), aģentūru LETA informēja cietušā paziņa Alīda Vāne.

Izraēlas pilsonis Pāvels Aiziks naudu esot ievietojis viesnīcas seifā, bet vēlāk, kad ieradies atvērt savu seifu, lai izņemtu rullīti ar naudu, tā tur vairs neesot bijusi. Seifa telpā neesot video novērošanas un signalizācijas, kā arī tā netiekot apsargāta.

Vāne, kas savulaik bijusi viesnīcas "Rīga" komercdirektore, pieļauj, ka seifu varēja atslēgt jebkurš. Viesnīcas seifu telpa esot istaba, kur atrodas pastkastītēm līdzīgas kastītes. Tās esot atslēdzamas ar parastu atslēdziņu, nevis nodrošinātas ar papildus drošības elementiem.

Viesnīcas "Rīga" vadības pārstāvji pēc naudas pazušanas esot apgalvojuši, ka tā seifā, visticamāk, nemaz neesot bijusi un nevēlējušies apspriest radušos situāciju. Aiziks par notikušo informējis Valsts policiju.

Aiziks esot patstāvīgs viesnīcas "Rīga" viesis jau vairāk kā desmit gadus. Pēc notikušā viņš un viņa draugi esot nolēmuši viesnīcas pakalpojumus vairs neizmantot."
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata