Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

eu, te ta??u vajag tais??t filmu! @ 15:55

[info]dienasgramata:

"Latvijas un Kongo kopuzņēmumā SIA «Kingsize Holding Compnay» Tovancevam pieder 20% daļu. Firmas līdzīpašnieki ir arī Jevgeņijs Āķītis (20%), firmas direktors Aleksandrs Tonkoškurs (10%) un firmas izpilddirektors Āfrikas valsts — Kongo Republikas — pavalstnieks Rigobērs Čisambo-Tatī.

Bijušais Sevišķi smagu noziegumu izmeklēšanas nodaļas priekšnieks Sergejs Ļebedevs savulaik publiski Tovancevu raksturojis kā blēdi ar deviņu klašu izglītību.

Tovanceva sieva Rita, kas sevi dēvē kā «Tovanceva grupas» zemes īpašumu turētāju, ir iesaistīta tiesas procesā par īpašumu Babītē. Abi viņas oponenti šajā tiesvedībā — uzņēmēji Mihails Gerula un Andris Ķurbis — pērn tika nogalināti."

"Divu pērn nogalinātu uzņēmēju atraitnes Natālija Gerula un Astrīda Ķurbe vērsušās ASV vēstniecībā Latvijā ar lūgumu piešķirt patvērumu ASV, ja Ģenerālprokuratūra viņām nenodrošinās liecinieku aizsardzības programmu. Abas atraitnes prokuratūrai lūgušas nodrošināt diennakts apsardzi, kā arī citus aizsardzības līdzekļus."

"Tovancevam un viņa dēlam Dmitrijam piederošais uzņēmums "Tovanceva grupa" sludinājumos piedāvāja apbūves gabalus jaunbūvējamos Pierīgas ciematos, kuriem tika doti dažādi labskanīgi nosaukumi, piemēram, "Lakstīgalu pļava", "Pasakainā pļava", "Bebru pļava", "Zemeņu pļava", "Dzērvju pļava", "Mēness pļava".
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata