Nepabeigtā dienasgrāmata


12. Septembris 2005

(bez virsraksta) @ 15:10

- Kādas ir jūsu intereses?
- Mani interesē esamības elementu gnozeoloģija, to struktūras un iekšējā tukšuma padziļināta izpratne...
- Nē, es jautāju, par ko jūs interesējaties..
- Es gribu saprast, kāpēc daži cilvēki zina viens par otru neizsakāmi daudz, bet citi paiet garām un neko neredz...
- Varbūt jums ir kādas intereses, nu, es domāju, ārpus darba un mācībām, jūs interesē populārā mūzika, kino?
- Jā, es esmu personīgi ieinteresēts tajās pārāk reti sastopamajās vibrācijās, kas nosaka apziņas turpināšanos katrā nākamajā esamības momentā.
- Kāds sports jūs interesē?
- Nē.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]antuanete
Date: 12. Septembris 2005 - 15:18
(Link)
Intervijas sieviešu žurnālam melnraksts, kas tā arī nav ieraudzījis drukas krāsu? :)
From:[info]murse
Date: 12. Septembris 2005 - 15:31
(Link)
es arī gribu uz jautājumiem atbildēt :(
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 12. Septembris 2005 - 15:34
(Link)
Sakiet, Jums ir bijusi tik interesanta dzīve, tikšanās ar tik daudziem interesantiem cilvēkiem, un, cik zinu, jūs interesējaties arī par māsklsu?
From:[info]murse
Date: 12. Septembris 2005 - 16:14
(Link)
Jā, ziniet. Es jau biju iztēlojusies, ka to man kādreiz jautās.. jo būtu patiesi dīvaini, ja mana neordinārā, spožā, komētai līdzīgā dzīve nepievērstu kāda uzmanību!
Atbildot uz jautājumu - jums taisnība, esmu tikusies ar daudziem. Kā vienu no pirmajiem varu minēt talantīgo mākslinieku Plīti-Pleitu, kas pārnakšņoja manos bēniņos 1931 gadā. Viņš, kā šodien atceros, rīta agrumā zīmēja manas basās kājas, izlīdušas no segapakšas, un pēc tam savu nemirstīgo darbu nesa uz mākslas akadēmiju pārdot studentiem, jo tuvojās skates, un skiču jau vienmēr pietrūkst..
Vēl labi atceros Pauļuku, un mūsu kopīgi vāktās kāpostgalvas, ko mākslinieks gribēja izmantot kā uzstādījumu gleznas "Pludmalē" fonam. Bet vēlāk izrādījās, ka atbraukusi kāda glīta tumšmate, vārdā Felicita, un kāpostgalvas vairs nevajadzēs. Tad nu mēs, pārējie, savācām kāpostus un braucām mājās.
Protams, nevar nepieminēt slaveno mākslinieku D.Gilmoru, ar viņu mēs iepazināmies laikā, kad tika uzņemta neliela īsfilma ar muzikālu pavadījumu, kaut kas par cerībām uz izaugsmi, vai tamlīdzīgi. Tas varēja būt kaut kur ap 94 gadu. Jāsaka, kaut arī man viņa ideja ar baltajiem baloniem nepatika, tomēr beigu beigās tā attaisnoja savas cerības, un Alūksnes Meteostacija “Mākoņi” bija pat priecīgi, ka aizdevuši puišiem savas zondes. Jāsaka, kopš tiem laikiem gan arī neesam redzējušies.
Tas nu tā, īsumā. Ziniet, es jau varētu vēl stāstīt un stāstīt, bet kurš tad mūsdienās grib kaut ko dzirdēt par kultūras, tā teikt, mantojumu? Katrā ziņā jauki, ka arī par mani kāds vēl interesējas.


From:[info]murse
Date: 13. Septembris 2005 - 11:15
(Link)
Un, pareizi - Džordžs, par to pavisam aizmirsu piebilst!
[User Picture Icon]
From:[info]lidaka
Date: 12. Septembris 2005 - 15:58
(Link)
mees arii par to shodien runaajaam
[User Picture Icon]
From:[info]calis
Date: 12. Septembris 2005 - 21:36
(Link)
iedomājies tādu situāciju. tu būdams kultūras cilvēks, steidzies apskatīt jauno sasniegumu kinomākslā. sēdi skaties un brīnies, kā viens režisors var tik ļoti runāt tavā valodā, ne gluži izteiksmes līdzekļiem, bet ar sajūtām, domām utt līdz uz beigu pusi apjēdz ka tas arī esi tu kas runā. ko tu teiktu?

Nepabeigtā dienasgrāmata