Nepabeigtā dienasgrāmata


13. Oktobris 2003

(bez virsraksta) @ 23:43

jocīgi... laiks paskrien milzīgā ātrumā, taču nekas, pilnīgi nekas nenotiek... it kā slikti, ka es neko nedaru, taču, kā lai es kaut ko daru, ka nekas nenotiek... es taču varu darīt tikai to, kas notiek... varbūt, tas no tā, ka nedzeru? jau otro dienu... pareizāk sakot, divas ar pusi... nu labi piecas dienas... es tikai aizvakar drusciņ... un vakar... tas ir, šodien no rīta... bet citādi taču, ja tā padomā, pilnīgs ārprāts, nedzeru jau gandrīz nedēļu...
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 14. Oktobris 2003 - 00:02
(Link)
24 stundas. Lai gan patiesībā mazāk. Ja pieskaita arī sekojošos stāvokļus - teiksim, pamošanos 6 no rīta un nepātīkamo atklājumu, ka esi krietni vien vairāk nekā licies ap pusnakti. Pēc tam īsu aizmigšanu un pamošanos 7 un vēl nepatīkamāko atklājumu, ka esi vēl arvien, bet tas, kam jānāk pēc tam, kuru katru brīdi tikai vēl sāksies. Pēc tam viegla panika, jo nesaproti, kā lai tiek galā ar šo dienu, kas pienākusi, kaut kādas steidzīgas kustības, darbības, un klusums, kas iestājas pret vakaru. Gandrīz tāpat kā mēģinot palielināt dzīvokli, ik pa laikam dažas no telpām piekrāmējot pilnas, tad atkal izkrāmējot un jūtot prieku, cik viss plašs un gaišs.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 14. Oktobris 2003 - 00:29
(Link)
jūs te mani gribat nobiedēt, ja? sastāstat visādus šausmu stāstus uz nakti, lai caurāks miegs, ja?


Я где-то читал
О людях, что спят по ночам;
Ты можешь смеяться -
Клянусь, я читал это сам.
From:[info]blondulla
Date: 14. Oktobris 2003 - 00:34

(Link)
Nu ja, "Netici vieglai peļņai ārzemēs." Man tik liekas, ka šejienes pārdevējām ir vēl sūnaināka dzīve, tikai viņas, iespējams, to neapzinās. Un labikatā.
From:[info]blondulla
Date: 14. Oktobris 2003 - 00:41
(Link)
Diez kas nav vispār. Bet ja jau 14 gadus tur vergo, tad jau laikam zina, kāpēc..
From:[info]blondulla
Date: 14. Oktobris 2003 - 01:21
(Link)
Tā jau apmēram iedomājos to situāciju...:(
Mjā, nekā jauna šai pasaulē..

Nepabeigtā dienasgrāmata