Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 16:08

[info]dienasgramata:

rokoties pa veciem folderiem, atradu:

Dace Rukšāne — vai seksuāls maniaks?

Autors: M. Salna no Talsiem
Publicēšanas datums: Trešdiena, 2002. gada 13. novembris.
Rubrika: Lasītāju lapa (13. lpp.)

Domāju, ka daudzi bija šokēti, izlasot Daces Rukšānes kārtējo garadarbu "Beatrises mīlas stāsti". Tik daudz riebeklības un lopiskuma nebija ne lasīts, ne dzirdēts.
Katrā darbā, kas rakstīts lasītājam — pieaugušam cilvēkam, var būt kāds pikants, seksīgs apraksts par sievietes un vīrieša seksuālajām attiecībām, tomēr jābūt kādai robežai, ko nedrīkst pārkāpt, lai lasītājs nejustu riebumu, to lasot. Izlasot šo grāmatu, gribu jautāt, vai Dace Rukšāne to rakstījusi pati vai viņai šo draņķi piespēlējis kāds seksuāls maniaks. Šķiet, šī grāmata domāta cilvēkiem ar novirzēm seksuālajā jomā.
Grūti iedomāties, kā normāla sieviete spēj tik naturāli aprakstīt dažādus vīriešu locekļus ar pumpām vai bez tām, jūsmot par kāda nēģera garo sarkano mēli un citām nejēdzībām. Jāsāk domāt, ka Dace Rukšāne zaudējusi dzīves realitāti un dzīvo garīgi slima cilvēka pasaulē. Nespēju iedomāties, kā jūtas Daces Rukšānes vienīgais mūža vīrietis, kuram šis murgojums veltīts, kad viņš visu to izlasīja. Vai tiešām viņam nepalika šķērmi ap dūšu, uzzinot kādas neķītras domas mīt viņa sapņu sievietes galvā.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata