Nepabeigtā dienasgrāmata


14. Maijs 2005

(bez virsraksta) @ 15:36

Bieži vien ir tā, patiesībā, gandrīz visu laiku, tā, ka tu kaut ko dari un tajā pašā laikā jūti, ka zodz, zodz laiku kaut kam citam, vai varbūt nevis laiku, bet uzmanību un mīlestību, nu, citiem vārdiem sakot, enerģiju kaut kādu, piemēram, tu strādā kaut kādā darbavietā un labi zini, ka nestrādā ar pilnu slodzi, jo tajā laikā dari vēl kaut ko citu, piemēram raksti dzejoli vai sarunājies ar kādu internetā, vai arī otrādi, tu pavadi laiku ar ģimeni, bet pats visu laiku domā, ka taču vajadzēja pabeigt to tur darbu, vai aiziet uz to tur vietu, nu un, ja vēl tev ir divi trīs darbi, un ja vēl tu domā, ka patiesībā tev būtu vajadzējis darīt pavisam ko citu, nu, ka dzīvot vajadzēja savādāk, tikai jau vairs nevar, jau esi nozadzis to visu..
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]pelican
Date: 14. Maijs 2005 - 15:52
(Link)
oo, jā, es piemēram tikko pārēdos kartupeļu biezeni un tagad nevaru paiet. un tā vēl kādas 40 minūtes vismaz varēšu tikai sēdēt tikai uz gultas malas, skatīties pa logu un gaidīt kamēr pāriet tā vietā, lai piemēram palasītu kādu jēdzīgu lietu vai pačakarētu fotogrāfijas vai ko citu.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 14. Maijs 2005 - 16:02
(Link)
:)
[User Picture Icon]
From:[info]anonymous
Date: 14. Maijs 2005 - 16:12
(Link)
Parasti šī sajūta pāriet tad, kad izdodas nodarboties ar to, kas tai brīdī vismazāk nepieciešams. Nu kā tas prātvēders reiz teica - darbi, kas ir svarīgi un neatliekami, kas ir svarīgi un atliekami, nesvarīgi un neatliekami un nesvarīgi un atliekami. Pirmos vispār var uzreiz aizmirst, bet ar pēdējiem vien ir vērts nodarboties.
[User Picture Icon]
From:[info]varde
Date: 14. Maijs 2005 - 17:18
(Link)
šādā situācijā vienīgais, kam cilvēks zog, ir pats sev. nevienam citam, it nevienam uz visas mazās un lielās pasaules.
[User Picture Icon]
From:[info]lusis
Date: 14. Maijs 2005 - 17:38
(Link)
vecais stāsts par neizmantotajām iespējām, par garām palaistām izdevībām, kas nodrošinātu ideālo dzīvi, laimi utt. par to, ka pats sev visu nozodz. tāda sevis žēlošana.. njā, kad pašam nav šitais uznācis, liekas stulbi, bet kad pašam uznāk, tad ai ai
[User Picture Icon]
From:[info]lennay
Date: 14. Maijs 2005 - 18:20
(Link)
ir labi tur, kur mūsu nav
ir labs tas, ko mēs nedarām

šoedien, piemēram, es visu dienu mocījos sirdsapziņas pārmetumos par vakar neizdarītajiem darbiem, par to, kā visu dienu ļēļakoju un nevaru saņemties aizvilkties uz darbu un izdarit ieplānoto. visu dienu visādīgāk šahoju, ko un kā es darbā darīšu. ap sešiem vakarā es tur beidzot nokļuvu. un kā jums šķiet - vai es tagad intensīvi strādāju?
[User Picture Icon]
From:[info]wowow
Date: 14. Maijs 2005 - 20:25
(Link)
Tā viš i
[User Picture Icon]
From:[info]kemune
Date: 14. Maijs 2005 - 20:38
(Link)
ē, aptieka atgriežas pie "reizēm ir tā, ...", biju sailgojies pēc šīm atskārsmēm

Nepabeigtā dienasgrāmata