Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 08:08

[info]dienasgramata:

APOLLO. Rīgas pašvaldības policijas tūrisma policisti naktī uz svētdienu leģendārā Preses nama pagrabā atklājuši vērienīgu nelegālu naktsklubu. Tajā bijuši ap 300 apmeklētāju, no kuriem četri bijuši nepilngadīgi, viens no tiem – 14 gadus vecs, vēstī laikraksts «Diena».

Policijā laikrakstam atklāts, ka klubā, iespējams, uzglabātas arī narkotikas. Tomēr nelegālā kluba apmeklētāji šādas apsūdzības noliedz.

Klubs ar nosaukumu «Bunkurs Preses nama pagrabā» darbojusies jau gandrīz pusgadu. Kāds kluba apmeklētājs zināja stāstīt, ka tas neesot klubs, bet gan šaura domubiedru loka pulcēšanās vieta.

Kāda persona policijai centusies paskaidrot, ka notiekošais ir privāts pasākums, un uzrādījusi arī kluba telpu īres līgumu. Tomēr šī persona nav spējusi uzrādīt ne komersanta reģistrācijas apliecību, ne kādus citus dokumentiem, tādēļ policija pieļauj, ka tā bijusi pilnīgi nelegāla komercdarbība.

Telpu īrnieki skaidro, ka īres līgums ir slēgts ar privātpersonu metālmākslas un mūzikas darbnīcai, kā arī tapušo darbu prezentēšanai, kas arī ir minēts līgumā un neparedz vajadzību pēc izklaides vietas komersanta reģistrācijas apliecības.

Policisti kluba telpās atraduši gan alkoholu, gan kādas vielas, kas varētu būt vai nu narkotiskas, vai psihotropas, to noskaidro ekspertīze.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata