Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 11:33

[info]dienasgramata:

MANGO. Kāda amerikāniete iesūdzējusi tiesā Maiami pilsētas slimnīcu par to, ka tās ārsti kļūdas dēļ viņas astoņas dienas vecajam mazulim bija veikuši apgraizīšanas procedūru. Vera Delgado uzskata, ka tādā veidā ārsti ir veikuši "fizisku uzbrukumu" viņas pirmdzimtajam Mario, vēsta laikraksts Miami Herald.

Uzreiz pēc piedzimšanas Mario tika ievietots intensīvās aprūpes palātā, kur viņš tika vakcinēts pret infekcijām. Kādu dienu māte ievērojusi pie dēla gultas zāļu pudelīti, un medmāsa viņai paskaidrojusi, ka tās ir pretsāpju zāles pēc apgraizīšanas.

"Ak, tu mī un žē," laikrakstam sūdzējusies māmiņa. "Kā kaut kas tāds varēja notikt? Es negribēju, lai ārsti tā dara, es vispār esmu pret apgraizīšanu. Viņiem nebija nekādu tiesību tā darīt!"

Tagad slimnīcas personāls atzīst, ka viņiem ir "patiesi žēl" un nākotnē ārsti centīsies darīt visu, lai šādas kļūdas vairs neatkārtotos. "Mazuļa apgraizīšana bija nelaimes gadījums, ko izraisīja kļūda reģistrācijas apliecībā. Uzreiz, kad misēklis tika atklāts, ārsti un māsiņas ģimenei paziņoja par notikušo," izteicies slimnīcas preses sekretārs.

Tomēr Delgado kundze draud lietu tā neatstāt un kā morālo kompensāciju no slimnīcas pieprasīt lielu naudas summu. "Tas ir ļoti nopietni. Pienāks diena, kad Mario savam tētim prasīs, kāpēc viņa krāniņš ir tik atšķirīgs," sūdzējusies māmiņa.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata