Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 05:47

[info]dienasgramata:

LETA. Teātra observatorijas radītāja un režisore Gaļina Poļiščuka cer, ka ar Rīgas vicemēra Aināra Šlesera (LPP/LC) palīdzību izdosies glābt teātri.

Presei izplatītā paziņojumā režisore uzsver, "ticu, ka ar viņa vīrišķīgo izlēmību un džentlmenisko palīdzību man izdosies paglābt mūsu teātri, lai ko arī skaudīgi neīdētu kāds teātra kolēģis no man pretējās politiskās nometnes".

Poļiščuka atklāj, ka pēc Teātra observatorijas slēgšanas visiem bija jāizdara izvēle. "Es varēju izvēlēties, vai pieņemt piedāvājumu strādāt ārpus savas zemes vai cieti turēties un neatlaisties no idejas, kurā ilgā laikā ticis daudz ieguldīts. Es izvēlējos otro, lai arī smagāko variantu," uzsver režisore.

"Mana meita nevēlas braukt prom no Latvijas, no savas skolas un ģimenes. Es esmu atbildīga par savu teātri - saviem aktieriem un arī skatītājiem. Meitas un teātra dēļ esmu gatava iznest ikvienu smagumu. Arī kolēģa Alvja Hermaņa apvainojumus, kuri gan neko nepasaka par mani, bet tik daudz ko pastāsta par vīrieti, kurš šādus vārdus var atļauties publiski veltīt savai kolēģei, sievietei un arī mātei. Runā, ka dzīvē viss ir līdzsvarā - arī man bažu nav, jo šobrīd man līdzās, kā izteikts pretstats Hermaņa gļēvulīgajai nevīrišķībai stāv Šlesers," teikts Poļiščukas paziņojumā.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata