Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 23:37

[info]dienasgramata:

LETA. Apvienības "Par labu Latviju!" (PLL) preses konferencē šodien kāds vīrietis apvienības valdes priekšsēdētājam Guntim Ulmanim demonstrēja kādas sievietes fotogrāfiju ar bērnu rokās un tirdīja, vai eksprezidents viņu pazīst.

Vīrietis Ulmanim nodeva fotogrāfiju, kuru pavirši aplūkojis PLL vadītājs apgalvoja, ka sievieti nepazīst. "Es teiktu, ka tā ir skaista sieviete. Kā no kalendāra," sacīja Ulmanis.

Vīrietis pasākumā uzvedās noslēpumaini - viņš nenosauca savu vārdu un uzvārdu, vien stādījās priekšā kā "brīvais". Arī konkrētus pārmetumus Ulmanim viņš neizteica.

Pēc preses konferences noslēguma vīrietis nekavējoties atstāja preses konferenču telpu. Taujāts, ko ar savu rīcību vēlējies pateikt, vīrietis žurnālistiem vien atteica, ka drīzumā būšot iespējams uzzināt, kas tā par dāmu.

Eksprezidents Ulmanis nesen kļuva par PLL līderi un no šīs apvienības kandidēs Saeimas vēlēšanās ar pirmo numuru Vidzemē.

DIENA. Eksprezidents Guntis Ulmanis otrdien preses konferencē, kas tika rīkota, lai iepazīstinātu ar apvienības "Par labu Latviju!" programmu un deputātu kandidātiem, uz brīdi samulsa, kad viņam kāds no pasākuma vaicāja par to, vai viņš pazīst attēlā redzamo sievieti. Viņš pats savukārt neizslēdz pret sevi vērstu nomelnošanas kampaņu priekšvēlēšanu laikā.

TV3 vakara ziņu raidījums otrdienas vakarā vēstīja par tā rīcībā esošu neoficiālu informāciju, ka kāda sieviete šantažējot Ulmani, apgalvojot, ka Ulmanim esot ārlaulības dēls. Pats Ulmanis šādam skandālam esot gatavs un arī notikumi otrdienas preses konferencē par to liecinot.



Attēlā - Ulmanis
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata