Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 19:27

[info]dienasgramata:

LETA. Tā dēvētajā Rīgas domes amatpersonu kukuļošanas krimināllietā apsūdzētais bijušais Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta administrācijas vadītājs Raimonds Janita šodien tiesā liecināja, ka aptuveni pirms pieciem gadiem Vecrīgas kafejnīcā "Nostaļģija" viņš priekšniecības uzdevumā ticies ar uzņēmēju Ināru Vilkasti un Raimondu Štālbergu, kad Štālbergs uz galda nolicis lielu kurpju kasti. "Šī apavu kaste tika uzlikta uz galda, tika piedāvāts man pārskaitīt naudu," liecināja Janita, norādot, ka viņš to nav darījis, jo uz galda bijis pārāk maz vietas.

Izejot no "Nostaļģijas", Štālbergs vēl pavadījis Janitu uz darbu. Tikmēr Janita pamanījis, ka pavadonis nedaudz dīvaini uzvedas - tā, it kā abu vīriešu saruna tiktu ierakstīta. Piemēram, uzņēmējs skaļi uzsvēris, ka tagad nu nauda ir nodota u.tml. Abi atnākuši līdz Pilsētas attīstības departamenta ēkai, izšķīrušies un Janita iegājis iekšā.

Kurpju kasti ar naudu Janita saskaņā ar iepriekš saņemtajām norādēm aiznesis uz toreizējā Pilsētas attīstības departamenta direktora Viļņa Štrama kabinetu. Pats Štrams tobrīd neesot bijis darbā, bet Janitam teikts, lai naudu viņš atstāj seifā. Administrācijas vadītājs tā arī darījis - atvēris seifu un mēģinājis tur ielikt kurpju kasti ar naudu, bet tā bijusi pārāk liela un negājusi iekšā.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata