Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 09:20

[info]dienasgramata:

izrādās, biju palaidis garām VUGD varonīgo rīcību, cenšoties nepieļaut Rammstein koncertu atūdeņotajā Rīgā, atzīstama ir arī koncerta organizatoru pašaizliedzīgā nepakļaušanās varas diktātam, tagad kļūst skaidrāks viņu teiktais par to, ka diez vai drīz atkal varēs sarīkot Rīgā tik vērienīgu šovu.

LETA. Pretēji Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) aizliegumam sākt populārās vācu grupas "Rammstein" koncertu "Arēnā Rīga", mākslinieki šovakar tomēr kāpuši uz skatuves, līdz ar to VUGD izdevis rīkojumu par koncerta organizatora darbības apturēšanu.

Kā ziņots, šovakar Rīgā pie Brasas stacijas notikušā maģistrālā ūdensvada plīsuma dēļ "Arēnā Rīga" ir pazeminājies ūdens spiediens un nedarbojas automātiskā ugunsdzēsības sistēma un sprinkleri. Turpretim "Rammstein" koncertus pavada vērienīgi gaismu, specefektu un pirotehnikas priekšnesumi.

Kā aģentūrai LETA norādīja VUGD preses pārstāve Inga Vetere, lai arī dienesta ugunsdrošības speciālisti kategoriski uzstājuši, ka koncerts nedrīkst notikt, jo tas ir pretrunā ar ugunsdrošības normām, pasākuma organizatori to tomēr nav atcēluši, bet taisnojušies, ka šovā izmantošot mazāk pirotehnikas.

Iepriekš gan VUGD bija interesējies, vai koncertā nav iespējams iztikt bez pirotehnikas elementiem, uz ko saņemta atbilde, ka ar datora palīdzību jau iepriekš viss saprogrammēts, un kaut ko mainīt vairs nav iespējams.

Kā aģentūrai LETA atzina Vetere, viņa neatceras līdzīgus gadījumus, kad pasākuma rīkotājs tik klaji būtu pārkāpis VUGD norādes par ugunsdrošību.

Šādai koncerta organizētāja rīcībai sekos administratīvā lietvedība, piebilda VUGD preses pārstāve.

Kā ziņots, šovakar ar vērienīgu koncertu sava jaunākā albuma "Liebe ist für alle da" popularizēšanas tūres laikā "Arēnā Rīga" uzstājas pazīstamākā un veiksmīgākā vācu grupa "Rammstein". Grupas koncerts iecerēts kā tehniski sarežģītākais un vizuāli iespaidīgākais šovs arēnas vēsturē.

p.s. bet tas, ka koncertu aizliedz ugunsdrošības noteikumu, nevis pornogrāfiskā šova, rupjo tekstu, nacistiskās simbolikas vai pārāk skaļās skaņas dēļ, jau vien liecina, kādā šovbiznesā ir kritusi mūsdienu rokmūzika
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata