Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 19:06

[info]dienasgramata:

es nesaprotu, varbūt kāds man var paskaidrot - no šīs Delfu ziņas izriet, ka Straume a) ir iecelts, b) ir atcelts vai c) paliek, kur bijis?

"Partijas “Jaunais laiks” (JL) līderis premjers Valdis Dombrovskis un finanšu ministrs Einārs Repše piektdien nespēja sniegt skaidras atbildes, kāpēc Rīgas brīvostas valdē otrdien iecelts Jānis Straume (TB/LNNK) viņu partijas biedrs Olafs Pulks, kuram nav attiecīga darba pieredze.

Repše vispirms žurnālistiem norādīja, ka cits JL virzītais pārstāvis Antons Vjaters Ventspils brīvostas valdē iecelts savas pieredzes kuģniecībā dēļ, taču Pulka kandidatūru abi valdības locekļi nevēlējās apspriest. Repše norādīja, ka Pulks ir ekonomikas ministra Arta Kampara (JL) virzīta kandidatūra. Uz norādi, ka, visticamāk, arī Repše ir balsojis par Pulka apstiprināšanu Repše sacīja, ka viņš nepiedalījies šajā sēdē un nav arī viņu virzījis.

Arī otreiz taujāts par Pulka atbilstību amatam Repše atbildēja: “Es redziet šobrīd nodarbojos ar budžeta jautājumiem!” Premjers Dombrovskis šajā laikā klusēja un ļāva runāt Repšem.

Jau vēstīts, ka Rīgas brīvostā – amatu zaudējis bijušā satiksmes ministra Ainara Šlesera (LPP/LC) pārstāvis Dainis Liepiņš, kura vietu ieņēmis cits Gerharda pārstāvis, bijušais Saeimas priekšsēdētājs Jānis Straume. Visbeidzot, jaunais ekonomikas ministrs Artis Kampars (“Jaunais Laiks”) no Rīgas brīvostas valdes locekļa amata atcēlis sava priekšteča, jau minētā Gerharda pārstāvi Straumi, viņa vietā deleģējot savu aizbilstamo un partijas biedru, Rīgas domnieku Olafu Pulku."
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata