Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

Apollo padomi @ 14:17

[info]dienasgramata:

1. Nopērc šokolādi, izkausē to katliņā (uzmanieties, lai tā nepiedegtu, citādi abi ar draudzeni odīsiet pēc piedegušas kakao kūkas). Atrodi pāris otiņu.
Kad viss nepieciešamais sagatavots un nolikts pie rokas, izģērb savu draudzeni un izģērbies pats. Un tad seko interesantākais — iedomājies, ka esi Mikelandželo

2. Aizsien savai draudzenei acis un saki, ka esi viņai sagādājis pārsteigumu. Iesēdini viņu automašīnā un ilgāku laiku riņķo pa pilsētu, visbeidzot apstājoties pie savas sirdsdāmas iemīļotākā restorāna, kur jau esi pasūtījis romantiskas vakariņas sveču gaismā. Acis mīļotajai neatdari līdz brīdim, kamēr viņa netiek apsēdināta pie galdiņa. Starp citu, kopīgi pavakariņot varat arī mājās.

3. Pārvērt guļamistabu, vannasistabu vai virtuvi par romantiskāko telpu savā miteklī. Vajadzēs nopirkt sārtus palagus, sasiet pušķus no rozā lentēm, iegādāties iesārtas salvetes un vienreizlietojamos šķīvjus tādā pašā tonī. Neaizmirsti padomāt arī par vēderpriekiem: atdzesē sārto šampanieti, izvāri garneles vai kalmāra gabaliņus, izkārto traukā rozā karameles un sārtās vīnogas, ielej vannā rozā putas.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata