Nepabeigtā dienasgrāmata


11. Decembris 2008

(bez virsraksta) @ 14:33

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]optron
Date: 11. Decembris 2008 - 15:21
(Link)
Kas ir kotedž čīz? Kā tas ir latviski?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 11. Decembris 2008 - 15:29
(Link)
biezpienu vajag ēst, dooh!
[User Picture Icon]
From:[info]hey_joe
Date: 11. Decembris 2008 - 21:03
(Link)
hmm... iespējams kļūdos, bet man liekas, ka tas ir mājas siers. apmēram kā tām Cibas paciņām -- ir gan biezpiens ar zaļumiem, gan mājas siers ar zaļumiem un ar cottage cheese amerikāņi saprot drīzāk kaut ko līdzīgu tam otrajam.

tādu biezpienu latviešu izpratnē vispār rietumu pasaulē, cik man zināms, nezin. ir pavisam maigi un irdeni sieri, bet tomēr ne gluži biezpiens. ja kļūdos, priecāšos uzzināt. wikipedijā var atrast farmer cheese, uz to iespējams var likt cerības, bet tur arī pieminētas "sometimes served in very thin slices"
[User Picture Icon]
From:[info]hey_joe
Date: 11. Decembris 2008 - 21:09
(Link)
ā, izlasīju rūpīgāk, nav tur "served in slices" bet gan "wrapped in slices of smoked meat". jā, farmer cheese ir īstais. t.i., ir biezpiens.
From:[info]slikts
Date: 11. Decembris 2008 - 16:39
(Link)
kokvilnas siers

Nepabeigtā dienasgrāmata