Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

fleimam @ 12:49

[info]dienasgramata:

Aizraujoši vērot, kā tagad 40 procenti balstiesīgo lamā 60 procentus par to, kādi tie ir muļķi, kas tikai to vien prot, kā čīkstēt un žēloties par slikto valdību, bet, kad jānobalso pareizi, tad to nedara. Viņu izplatītākais sauklis ir "Nu tad tagad vainojiet paši sevi!", nepieļaujot pat domu, ka nenobalsojušie arī būtu varējuši rīkoties atbilstoši savai dziļākai pārliecībai. Turklāt, nobalsojušie "par" uzskata, ka ir rīkojušies, paužot savu dziļāko pārliecību, savukārt nenobalsojšie viņuprāt tā esot rīkojušies kliķes demagoģijas ietekmē. Tā vien šķiet, ka demokrātiskie 40 procenti uzskata pārējos 60 procentus par trulu un bezatbildīgu masu. Un kā viņiem nebija bail šādai masai uzticēt tiesības ierosināt Saeimas atlaišanu?



p.s. protams, arī manā vērojumā cauri spīd pārliecība par to, ka es vienīgais esmu pareizi domājošs, bet pārējie pusotrs miljons balstiesīgo ir satrakojies pūlis, taču parādiet man kādu, kurš tā nedomā!

p.s.2 nu labi, labi, patiesībā es neuzskatu, ka esmu gudrāks par pusotru miljonu. patiesībā es paļaujos uz balsojuma rezultātiem, jo tie atspoguļo tautas lielākās daļas nostāju, kuru ietekmēt nācijas gudrākajiem prātiem bija dotas visas iespējas
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata