Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 11:42

[info]dienasgramata:

no informācijas presei: "Savas Baltijas Tūres ietvaros šīs nedēļas nogalē pasaulē pazīstamā itāļu aktrise Ornella Muti Rīgā sarīkoja VIP pieņemšanu un tikšanos ar saviem pielūdzējiem. Sestdien norisinājās aktrises pirmās juvelierizstrādājumu kolekcijas prezentācija, uz kuru bija ielūgti Latvijas diplomātiskās un kultūras elites pārstāvji.

Pēc defilē norisinājās nākamais neaizmirstamais priekšnesums. Viesiem bija iespēja novērtēt īpašo „Dzīvo kleitu”, kuru par godu Ornellas Muti kolekcijas prezentācijai, izgatavojis slavenais modes nams Gattinoni. Kleita, kuras dizainu izstrādājis modelētājs Giljermo Marioto (Guillermo Mariotto), izgatavota no simtiem metru Meryl auduma – vieglas un elastīga supertehnoloģiskas šķiedras. Šova laikā, pateicoties profesionāliem dejotājiem, kleita „atdzīvojas”, radot īpašas, neaprakstāmas sajūtas publikā. „Dzīvā kleita” jau iekarojusi skatītāju sirdis Ņujorkā, kur tā bijusi Kristīnas Agileras mugurā, kā arī Pekinā, Maskavā, Dubaijā, Šanhajā, Parīzē, Sidnejā un Romā, kur valkāšanas gods ticis daudziem slaveniem ļaudīm.

Savukārt svētdien, īpašajā „atbilžu – jautājumu” sesijā, iespēju tikties ar Ornellu Muti un Fabrice Kerhervé izmantoja vairāki simti aktrises talanta pielūdzēju, kuri bija ieradušies ne vien no dažādiem Latvijas nostūriem, bet īpaši par godu šim pasākumam mērojuši ceļu no Itālijas, Spānijas, Igaunijas, Kazahstānas, Krievijas, Izraēlas un pat Honkongas."


attēlā - Ornella Muti
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata