Nepabeigtā dienasgrāmata


5. Jūnijs 2004

(bez virsraksta) @ 00:41

"Guntis Berelis minēja arī būtisku elektronisko publikāciju trūkumu — nav iespējams just to burvību, kāda baudāma, pāršķirot lapu ar pirkstu."

no šī raksta
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]elina
Date: 5. Jūnijs 2004 - 08:27
(Link)
manās acīs Berelis vispār ir ģēnijs.
From:[info]maarja
Date: 5. Jūnijs 2004 - 10:41
(Link)
un "maigi gari rīti", ir tāds dzejas krājums akmentiņam, tur grāmatas beigās viņš raksta brīnišķīgi, ka grāmatu var pazaudēt aiz skapja, apliet ar zaptsūdeni, pakošļāt tās stūri,ielocīt lapu, aizdot draugam bet galvenais, noglaudīt un izlasīt.Un es to jau zināju, to patiesībā zin visi. Pa-pīrs.
[User Picture Icon]
From:[info]stepes_vilks
Date: 5. Jūnijs 2004 - 10:43
(Link)
un smarža. katrai grāmati savādāka
[User Picture Icon]
From:[info]mako
Date: 5. Jūnijs 2004 - 12:05
(Link)
Ak un kur palikusi ar roku ziimeeto graamatu burviiba tai nolaapiitajaa Guutenberga izgudrojumaa? Maaneklies masaam taas iespiestaas graamatas! (c) kaads nezinaams viduslaiku muuks.

Un kaa ar peles sajuutu labajaa plaukstaa, kad kursors paklausa mazaakajam pirksta kustiibaam? man taa ir tikpat miilja... Un taustinju klabonja, rakstot tekstu...
Un galu galaa - daudz zini iespiestu graamatu uz kuras malaam desmitiem lasiitaaju savus komentaarus atstaajushi, sarunaajoties viens ar otru?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 5. Jūnijs 2004 - 21:04
(Link)
skaidra lieta - ja burvību varētu sajust ar papīru un pirkstiem vien, sēdētu mēs tualetēs caurām dienām un burzītu tos papīra ruļļus bez mitas

Nepabeigtā dienasgrāmata