Nepabeigtā dienasgrāmata


8. Aprīlis 2004

speci??li priek?? anarhomo mazliet gar??ks @ 08:06

absolut vannilia... nē, laikam jābeidz, nav vairs nekāda prieka, nedz iedvesmas, neesmu dzērājs, bet ar grūtībām piespiežu sevi piecelties septiņos no rīta, it īpaši, ja gulēt aizeju ap diviem, bet jēgas tik vai tā nekādas, viegls nelabums rīkles rajonā un nelabs smagums pavēderē, tas arī viss, ko varu pastāstīt par sevi, bet, vai tad tas ir būtiski, vai tad cilvēks, kurš raksta par sevi, ir kāds rakstnieks... vai tad par sevi rakstīt nav tas pats, kas pašam sevi sist, vai piemēram, de sads no cietuma rakstīja vēstulē savai meitenei: zināms, jābūt uzmanīgam ar vanillu, bet tāpat arī ir jāuzmanās ar manillu, rūpīgs redaktors komentāros paskaidrojis, ka tie ir kodētie nosaukumi, kas lietoti vien šaurās aprindās, bet, varbūt, lai maldinātu cietuma cenzorus, tāpat jau de sadam bija nepatikšanu gana, kur te vēl izpļāpāšanās par vanilla, kas ir afrodiziaks, bet manilla, tā, protams, manuāla stimulācija, nu, zināma lieta, kad ar roku.. rakstniekam jau labāk zināms, kā tas ir, ar roku..
 

Comments

 
From:[info]teeja
Date: 8. Aprīlis 2004 - 09:31
(Link)
seno laiku aptieka.cik labi.
bet klausies, es nesaprotu, kas ir afrodiziaks.

un vai tad kāds raksta par kaut ko citu kā sevi?
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 8. Aprīlis 2004 - 19:17
(Link)
Main Entry: aph·ro·di·si·ac
Pronunciation: "a-fr&-'dE-zE-"ak, -'di-zE-
Function: noun
Etymology: Greek aphrodisiakos sexual, gem with aphrodisiac properties, from aphrodisia heterosexual pleasures, from neuter plural of aphrodisios of Aphrodite, from AphroditE
1 : an agent (as a food or drug) that arouses or is held to arouse sexual desire
2 : something that excites
- aphrodisiac also aph·ro·di·si·a·cal /"a-fr&-di-'sI-&-k&l, -'zI-/ adjective
[User Picture Icon]
From:[info]anarhomo
Date: 8. Aprīlis 2004 - 15:59
(Link)
man čezāres pavēzes dienasgrāmatas - ārkārtīgi. ja par savu dzīvi raxta, lāgiem var tev piekrist, bet, ja raksta kā pavēze - par savu nāvi, tad gan nea.

Nepabeigtā dienasgrāmata