Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 15:49

[info]dienasgramata:

Latvijas Pirmās partijas (LPP) Saeimas frakcijas deputāti sagatavojuši un iesnieguši Saeimā vairāku likumu grozījumus, kas paredz aizliegt viendzimuma seksuālo attiecību propagandu.

LPP rosina papildināt reklāmas likumu ar normu, ka reklāmā nav pieļaujama viendzimuma seksuālo attiecību propaganda. Deputāti rosina izmaiņas arī likumā "Par presi un citiem masu informācijas līdzekļiem", kas paredz aizliegt publicēt informāciju, kas propagandē viendzimuma seksuālās attiecības. Radio un televīzijas likumā LPP rosina iekļaut normu, ka programma nedrīkst ietvert informāciju, kas propagandē viendzimuma seksuālās attiecības.

LPP frakcijas vadītājs Jānis Šmits uzsvēra, ka grozījumi sagatavoti, lai stiprinātu ģimenes lomu sabiedrībā, nešķeltu sabiedrību un neradītu maldīgu priekšstatu, ka sabiedrībā pastāv indivīdu kopa, kas pretendē uz īpašu sabiedrības attieksmi savas pārliecības dēļ. "Strikta un nepārprotama likumdevēja nostāja veicinās morālo stiprību un intelektuālas pilnvērtīgas diskusijas par cilvēktiesību privātās dzīves un viedokļa publiskās izpausmes formām," sacīja Šmits.

Saeimas prezidijs šodien minēto likumprojektu izskatīšanu iekļāva sēdes darba kārtībā, kad deputātiem būs jālemj par projekta nodošanu izskatīšanai komisijām. Sēde notiks ceturtdien - 7.septembrī.


p.s. Es iesaku paust savu viedokli tagad, nevis sašust pēc gada, kad likums stāsies spēkā.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata