Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 17:54

[info]dienasgramata:

Cepot rīsus pirms vārīšanas, tie iegūst īpaši maigu un zeltainu garšu, ko paspilgtina sautētu kabaču gādīgais mīkstums, rotaļīgo šampinjonu un sīpolu frikasē eļļā un tomātu mērcē. Neatņemama šāda ēdiena sastāvdaļa ir "zahtar" (timiāns un kaut kas vēl ar sezama sēkliņām), kā arī "ras el hanout" garšvielas (koriandrs, kanēlis, ingvers, lavanda, rožu ziedlapas, melnie pipari, kassia, galanga, muskatrieksts, krustnagliņas un kardemons). Kas ir kassia un galanga, es nezinu, bet šampinjonus laikam vajadzēja sagriezt sīkāk.
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata